Näytetään kaikki 12 tulosta

Ekokassit​

Kätevä ekokassi, joka kestää – Kangaskassit & Ekomuovikassit

Laajasta valikoimistamme löytyy myös kysytty ekokassi. Nimensä mukaiseseti ekokassi on ympäristöystävällinen pitkän käyttöikänsä ansiosta.

Laadukas kestokassi on paras valinta kauppareissulle: Tilavuutensa ja kestävyytensä ansiosta ekokassissa voi kantaa painavampiakin ostoksia.

Kestokassit voidaan valmistaa lyhyillä tai pitkillä kahvoilla. Kangaskasseihin on mahdollista lisätä myös suljentamekanismi (vetoketju-, läppä- tai kiristinnyörisuljenta). Mahdollisuuksia on rajattomasti!

Maatuvat ja kierrätysmateriaalista valmistetut muovikassit

Voimme valmistaa ekokasseja kierrätetystä muovista tai kokonaan maatuvasta oxo bio – materiaalista.
Kierrätysmuovikassista ei ole olemassa standardia. Kassin materiaalista suuri osa on kierrätettyä. Kierrätysmuovikassi on väriltään joko valkoinen tai harmaa riippuen siitä, onko kassin valmistuksessa käytetty valkoista vai värillistä muovia. Kierrätysmuovista valmistettu ostoskassi on myös ilmastoystävällisin vaihtoehto.

Kätevä oxo-bio-muovikassi maatuu itsestään vaikka kaatopaikalla ja se voidaan lajitella sekajätteeseen. Kassi on valmistettu biohajoavasta muovista, joka muuttuu maatuessaan vedeksi, hiilidioksidiksi, biomassaksi ja hapeksi. Tavalliseen biokassiin verrattuna oxo-bio-kassi on edullisempi ja kestävämpi, mutta muutoin kuten tavallinenkin muovikassi.

Ekokassi pähkinänkuoressa:

  • ympäristöystävällinen
  • edullinen verrattuna tavalliseen biokassiin
  • kestää normaalin käytön
  • voidaan painattaa normaalisti
  • maatuu itsestään 1-2 vuodessa

Bax Kassit noudattaa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Toimimme vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Kehitämme jatkuvasti tuotantoprosessejamme ekologisempaan suuntaan ja tarjoamme tuotteita, joiden avulla ympäristöön kohdistuvia vaikutuksia voidaan vähentää. Tee ekokassitilaus ja samalla ympäristöteko!