Näytetään kaikki 6 tulosta

Kangaskassit

Kangaskassit painatuksella – laaja mallisto, eri vaihtoehtoja
Minimierä jopa 200 kappaletta!

Kangaskassit ovat ekologisia pitkän käyttöikänsä puolesta. Kun tilaat laadukkaat kangaskassit painatuksella, saat yrityksesi brändin näkymään kauas ja pitkän aikaa!

  • Valokuvapainatus on mahdollista jopa 1000 kpl erissä, vieläpä ilman laattakuluja.
  • Kangaskasseja on saatavana useista eri materiaaleista.
  • Kestokassit voidaan valmistaa lyhyillä tai pitkillä kahvoilla.
  • Kangaskasseihin on mahdollista lisätä myös suljentamekanismi (vetoketju-, läppä- tai kiristinnyörisuljenta).

Kangaskassit monipuolisesti

Kangaskasseja painatuksella voidaan valmistaa lukuisista erilaisista – yleensä melko kestävistä materiaaleista myös ympäristön kannalta. Kierrätetty muovimateriaali on monen kangaskassin lähtökohta! R-pet tarkoittaa kierrätetyistä muovipulloista valmistettua materiaalia ja voimme valmistaa kasseja myös sitä hyödyntäen.

Oletko tullut ajatelleeksi, että kangaskassia voi käyttää kauppareissun jälkeen myös esimerkiksi matkalla, rannalla, pyykin kantamisessa, tyhjien pullojen kuljettamisessa ja tietenkin uudelleen ruokaostoksilla? Kun kestokassi kestää, kestää myös brändisi!

Kestokasseja eri materiaaleista

Nonwoven-kuitukangaskassi tarkoittaa nimensä mukaisesti, että sen pinta ei ole kudottua kangasta, vaan suoraa kuitua, kun taas esimerkiksi isojen Ikea-kassien materiaalina tunnettu pp-woven on juurikin kudottua, punospintaa. Nämä molemmat mainitut kassit on mahdollista laminoida, jolloin kassin pintaan lisätään ohut muovikerros, johon painatus tulee. Laminointi tekee kassista vielä entistäkin näyttävämmän ja kestävämmän.

Puuvillakassi on aina tyylikäs, perinteinen kangaskassi. Kun taas polyesterikassi on kätevä vaikkapa matkalla mukana. Se nimittäin voidaan taitella pieneen tilaan omaan taskuunsa tai pussukkaan. Huopakassi on uutuus, joka sopii juuttikassin lailla trendikkääksi promotuotteeksi, mutta ajaa asiansa myös ostoskassina.

Bax Kassit valmistaa kasseja myös heijastavalla pinnalla tai logolla. Heijastinkassi näkyy pimenevissä illoissa ja samalla logosi loistaa kauas. Uutuuksiamme ovat lisäksi laatikkokassit, jotka litistyvät pieneen tilaan. Laatikkokassia voi kuljettaa vaikapa auton peräkontissa ja asettaa sen osotosreissun ajaksi ostoskärryyn.

Kaiken kaikkiaan, meiltä löytyy monia mahdollisuuksia mitä erilaisimpiin kestokassi-toteutuksiin.

Kestokassitarjous

Kaikki kangaskassit ja kestokassit voidaan painaa yhdellä tai useammalla värillä. Myös laadukas, monivärinen valokuvapainatus on mahdollinen – useimmiten vieläpä kokonaan ilman laattakustannuksia!

Kun haluat tarjouksen kestokasseista, kerrothan myös millainen koko, painatus ja määrä sinulla on mielessä, niin saat tarjouksen nopeasti.

Kestävä kangaskassi on paitsi hyvää mainosta, myös todellinen ekoteko!