Näytetään kaikki 3 tulosta

Muovikassit

Valikoimassamme myös ympäristöystävälliset muovikassit

Minimierämme muovikassitilaukselle on 2000-3000 kappaletta per tilaus

Muovikassi on tilattavissa kolmessa eri mallissa: henkseli, kantoaukollinen ja sangallinen. Kauttamme saat myös ympäristöystävällisiä muovikasseja!

  • Muovikassien minimitilausmäärä on vähintään muutama tuhat kappaletta.
  • Ilmoitattehan meille tarjousta tehtäessä, jos haluttu paksuus tai kestävyysvaatimus on tiedossa. Emme veloita laattakuluja toistuvissa tilauksissa, mikäli kassin koko ja design säilyvät samana.
  • ​Meiltä löytyy myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtojaVoimme esimerkiksi valmistaa kassit ​​maatuvasta tai kierrätetystä muovista​​. Kerromme mielellämme lisää ympäristöystävällisistä muovikasseistamme, sillä näiden käyttöönotto on erittäin ajankohtaista.

    Haluatko kuulla lisää ympäristöystävällisistä muovikassista? Ota yhteyttä​​

Maatuvat ja kierrätysmateriaalista valmistetut muovikassit

Voimme valmistaa ekokasseja kierrätetystä muovista tai kokonaan maatuvasta oxo bio – materiaalista.
Kierrätysmuovikassista ei ole olemassa standardia. Kassin materiaalista suuri osa on kierrätettyä. Kierrätysmuovikassi on väriltään joko valkoinen tai harmaa riippuen siitä, onko kassin valmistuksessa käytetty valkoista vai värillistä muovia. Kierrätysmuovista valmistettu ostoskassi on myös ilmastoystävällisin vaihtoehto.

Kätevä oxo-bio-muovikassi maatuu itsestään vaikka kaatopaikalla ja se voidaan lajitella sekajätteeseen. Kassi on valmistettu biohajoavasta muovista, joka muuttuu maatuessaan vedeksi, hiilidioksidiksi, biomassaksi ja hapeksi. Tavalliseen biokassiin verrattuna oxo-bio-kassi on edullisempi ja kestävämpi, mutta muutoin kuten tavallinenkin muovikassi.

Ekokassi pähkinänkuoressa:

  • ympäristöystävällinen
  • edullinen verrattuna tavalliseen biokassiin
  • kestää normaalin käytön
  • voidaan painattaa normaalisti
  • maatuu itsestään 1-2 vuodessa


Bax Kassit noudattaa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Toimimme vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Kehitämme jatkuvasti tuotantoprosessejamme ekologisempaan suuntaan ja tarjoamme tuotteita, joiden avulla ympäristöön kohdistuvia vaikutuksia voidaan vähentää. Tee ekokassitilaus ja samalla ympäristöteko!

Muovikassi haluamallasi painatuksella

Muovikassi omalla painatuksella onkin suosituimpia kauppakassejamme. Muovikassit ja muovipussit valmistetaan LDPE- tai HDPE-muovista. LDPE-muovi on pehmeää, HDPE-muovi kovempaa ja kahisevan tuntuista. Kassin kestävyys on mahdollista määrittää tarkkaan.

Voimme räätälöidä muovikassit toiveidenne mukaan – mallin lisäksi kassin koko, paksuus ja painatus on mahdollista yksilöidä. Hieno moniväripainatus on mahdollista toteuttaa jopa 10.000 tilausmäärässä. Etujamme ovat myös erikoisminimi- ja pikaerät!

Muovikassi soveltuu niin messukassiksi kuin lahjakassiksi. Tyylikkään vaikutelman voi luoda esimerkiksi paksumpi materiaali ja hopean- tai kullanvärinen logo mustalla pohjalla. Muovikassi omalla logolla vangitsee katseen ja jää mieleen – samoin yritys, jonka logoa se kantaa.

Haluatko lisää tietoa muovikasseihin liittyen? Ota yhteyttä​​

Tiesitkö?

Muovikassien painolaatta on kertakulu – sitä ei veloiteta enää uuden tilauksen yhteydessä, mikäli kassin koko ja design on sama kuin aiemmin.

Papperskasse med tvinnade handtag

(*) Prisen räknas enligt antal färger tryck / logotype – Fråga efter erbjudande!

Muovikassit Minimimäärätaulukko​

(*) Prisen räknas enligt antal färger tryck / logotype – Fråga efter erbjudande!