Näytetään kaikki 4 tulosta

Muovikassit

Valikoimassamme myös ympäristöystävälliset muovikassit

Minimierämme muovikassitilaukselle on alkaen 2500 kappaletta per tilaus kassin koosta riippuen

Muovikassi on tilattavissa kolmessa eri mallissa: henkseli, kantoaukollinen ja sangallinen. Kauttamme saat myös ympäristöystävällisiä muovikasseja!

Muovikassi haluamallasi painatuksella

Muovikassi omalla painatuksella on suosituimpia kauppakassejamme. Muovikassit ja muovipussit valmistetaan LDPE- tai HDPE-muovista. LDPE-muovi on pehmeää, HDPE-muovi kovempaa ja kahisevan tuntuista. Kassin kestävyys on mahdollista määrittää tarkkaan. Voimme räätälöidä muovikassit toiveidenne mukaan – mallin lisäksi kassin koko, paksuus ja painatus on mahdollista yksilöidä. Hieno moniväripainatus on mahdollista toteuttaa jopa 10.000 tilausmäärässä. Etujamme ovat myös erikoisminimi- ja pikaerät! Muovikassi soveltuu niin messukassiksi kuin lahjakassiksi. Tyylikkään vaikutelman voi luoda esimerkiksi paksumpi materiaali ja hopean- tai kullanvärinen logo mustalla pohjalla. Muovikassi omalla logolla vangitsee katseen ja jää mieleen – samoin yritys, jonka logoa se kantaa. Haluatko lisää tietoa muovikasseihin liittyen? Ota yhteyttä!​​

Tiesitkö?

Muovikassien painolaatta on kertakulu – sitä ei veloiteta enää uuden tilauksen yhteydessä, mikäli kassin koko ja design on sama kuin aiemmin.

Muovikassit Minimimäärätaulukko

(*) Hinta riippuu määrästä ja väriluvusta – pyydä tarjous!