Pystypusseja

pystypusseja

Pystypusseja moneen makuun

Doypack-pystypussi voi helposti korvata purkit ja muut pakkaukset, se on kevyt, näyttävä ja uudelleensuljettava. Pystypusseihin on mahdollista pakata mitä erilaisimpia tuotteita.

Jos etsit pakkausta tuotteellesi, joka paitsi suojaa ja säilyttää, myös näyttää hyvältä, on doypack-pystypussi mahdollisesti sopiva ratkaisu. Tämä pakkaustyyppi tuo esiin tuotteen parhaat puolet eikä kuitenkaan ole hinnalla pilattu. Pussi sopii niin jauheille, rakeille, uutteille, yrteille kuin karkeillekin vain muutaman mainitakseni. Seuraavassa käydään läpi hieman tarkemmin pystypussien eri materiaaleja.

Kraft-paperi

Pystypussin raaka-aine kraft-paperi tai suomeksi voimapaperi valmistetaan valkaisemattomasta selluloosasta. Painoltaan tyypillisesti 50-120g/m2 oleva kraft-paperi hyödyntää pitkäkuituisen havupuusellun lujuusominaisuuksia ja se voidaan valmistaa myös valkaisemattomasta materiaalista.

Ruskea voimapaperi huokuu eko-henkisyyttä ja käsityöläisperinteitä, alkuperäistä tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi pienpaahtimoiden kahville tai kahvipavuille tai käsintehdylle saippualle. Valikoimassamme myös ikkunallinen versio.

Ikkunaton kraft-pussi sisältää myös hieman alumiinia ja ikkunallinen muovia.

Aluminisoitu

Aluminisoitu pussi takaa säilyvyyden ja soveltuu kahville, mutta myös erilaisille proteiinijauheille tai suolalle ja sokerille. Musta alumiini antaa luksusefektin kiiltävällä pinnallaan. Jos painatusta ei halua, myös tarra toimii hyvin. Toisaalta pussin painattaminen vie tarroittamisen vaivan.

Metallisoitu

Metallisoidussa pussissa on toinen puoli läpinäkyvä, jolloin asiakas pääsee myös heti näkemään myytävän tuotteen. Esimerkiksi värikkäät karkit ja kuivahedelmät pääsevät tässä pussityypissä hienosti oikeuksiinsa.

Läpinäkyvä

Täysin läpinäkyvä, muovinen doypack pystypussi soveltuu vaikkapa teenlehdille, yrteille ja mausteille.

Muut pystypussi-mahdollisuudet

Yllä mainitut ehdotukset ovat toki vain esimerkkejä. Jos halutaan täysin yksilöity pussi, sekin on mahdollista, kun tilataan isompia eriä, jolloin pussikoneet pystyvät toteuttamaan myös erikoismateriaaleja ja 100%:n pinta-alalle meneviä painatuksia. Yksilöidyssä tuotannossa materiaali voi olla vaikkapa kiiltävä valkoinen tai mattamusta. Tai mikä tahansa muukin väri!