Pakkaa matkalle, kevyesti ja fiksusti

  • Blogi
Pakkaa matkalle fiksusti

Matkalle pakkaaminen, kevyesti ja fiksusti

Pakkaa tiiviisti, mutta älä sullo matkalaukkuasi liian täyteen. Laukkua ei tulisi joutua pakottamaan kiinni. Kengät tulisi pakata kenkäpusseihin tai vanhoihin sukkiin, jotta muut vaatteet säilyvät siisteinä. Laita kengät sukkien tai alusvaatteiden sekaan säästääksesi tilaa. Tämä auttaa myös kenkiä säilyttämään muotonsa. Rullaa pyjamat, aamutakit, verkkarit ja muut rypistymättömät vaatteet pieneen kokoon.

Pakkaa matkalle fiksusti

Pakkaa matkalle fiksusti

Pakkaa puvut siististi

Pukupussit ovat parhaat pukujen, leninkien, paitojen ja puseroiden pitämiseksi järjestyksessä ja rypyttöminä. Välttääksesi rypistymistä, peitä henkareissa olevat vaatteet muovisilla kuivapesupusseilla; yleensä kankaan hankautuminen kangasta vasten on se, mikä aiheuttaa suurimman osan rypyistä, kun matkustetaan.

Jos valitset pakkaavasi pitempiä pukujasi matkatavaroihisi, kokeile punosmetodia – aseta lyhyemmät asusteet (takit, paidat, puserot) matkalaukkuun; laskosta pitemmät, kuten puvut ja housut matkalaukun ylitse, siten että päät roikkuvat reunoilla; kääri lyhyempien asujen hihat pitempien ympärille ja sitten kääri loppupäät siten, että vaatteet pehmustavat toisiaan. Pala silkkipaperia vaatekerrosten välissä myös vähentää rypistymistä.

Jos pakkaat muodollisempia kokonaisuuksia, kuten leninkejä ja pukuja, harkitse että laitat asusteet – kuten kravatit, huivit, sukkahousut, jne. vaatteiden taskuihin.

Vinkkejä

Lasten asujen järjestämisessä, aseta shortsit, sukat ja alusvaatteet sinetöitäviin muovipusseihin, yhdet joka päivälle. Käytä matkakokoisia hygieniatarvikkeita (shampoo, hoitoaine, hammastahna) säästääksesi tilaa. Muista kääriä ne muoviin vuotamisen varalta. Myös, mikäli lennät, älä täytä pulloja liian täyteen, koska paine lentokoneessa voi aiheuttaa laajenemista. Pakkaa kokoontaitettava kassi matkalta ostettavia tavaroita varten.

Vinkkejä: Pidä lääkkeet, käteinen, korut, kamerat ja muut arvoesineet itselläsi. Lukitse matkatavarat välttääksesi niitä avautumasta vahingossa. Kanna avaimia mukanasi. Merkitse matkatavarasi sisältä ja ulkoa nimelläsi, osoitteellasi ja puhelinnumerollasi. Käytä työpaikkasi osoitetta, jotta ihmiset eivät saa tyhjän kotisi osoitetta.

Lisää lista laukkusi sisällöstä matkalaukkusi sisäpuolelle. Se ei ainoastaan toimi tarkistuslistana, vaan se auttaa myös tunnistamaan omaisuutesi, mikäli laukku katoaa.

Poista vanhat lipukkeet matkalaukusta, jotta et hämmennä matkatavaroiden käsittelijöitä, mikäli matkustat lentokoneella.

Myös mikäli matkustat lentokoneella, pakkaa vaihtovaatteet pieneen mukana kannettavaan kassiin, joka auttaa mikäli matkatavarasi katoavat. Tämä toimii myös matkustettaessa autolla. Jos joudut pysähtymään matkalla päämäärääsi, pieni painettu muovikassi, jossa on välttämättömyydet pakattuna, takaa ettet joudu purkamaan kaikkea. (Mutta älä jätä matkatavaroitasi autoon valvomatta yön yli.)

Lapsia varten, pakkaa selkäreppu tai paperikassi omalla painatuksella, jossa on aktiviteetteja, kuten värityskirja, värikyniä, tarroja, kirjoja, jne. autoon tai koneeseen. Laukun /repun voi uudelleenkäyttää matkamuistoille kotimatkalla. Harkitse myös pieniä, edullisia lahjakääröjä, joita antaa lapsille matkan aikana tylsistymistä vastaan: lahjan avaaminen vie aikaa ja sitten he voivat leikkiä tavaralla, jonka saavat.

Ulkomaanmatkoille, ota mukaan sähköinen adapteri hiustenkuivaajalle, parranajokoneelle, jne. Jos suunnittelet matkustavasi golfmailojen, suksien tai muun erikoismatkatavaran kanssa, tarkista lentoyhtiöltä, onko heillä tarjota erikoisratkaisuja niiden kuljettamiseen.

Tarkista lentoyhtiöltäsi myös matkustaminen lemmikkien kanssa.

Lentokoneeseen kannattaa varata myös vesipulloja ja välipaloja, mikäli turbulenssi viivyttää palvelua.