Eri kangaskasseja?

  • Blogi
Polyester-kassi

Mitä eroa on eri kangaskasseilla?

Kangaskassi eri materiaaleista voidaan valmistaa, painaa, ja toimittaa eri puolille Suomea suoraan asiakkaalle. Kangaskassi omalla painatuksella on paitsi kaunis, myös kestävä ja ekologinen vaihtoehto.

Vamistamme kasseja useista eri materiaaleista. Kangaskasseja mm. saa niin kuitukankaasta (halvin vaihtoehto!), kuin puuvillasta, juuttikankaasta ja PP-materiaalistakin (IKEA-kassit).

Minimitilaus jopa 100 kpl!

Erilaisia kangaskasseja

Yleisin kangaskassi – kuitukangaskassi valmistetaan 100%:sti kierrätetystä muovista, joten se on todellinen ekokassi.

Puuvilla on aina silmää hivelevä vaihtoehto ja se onkin ollut suosituin asiakkaittemme keskuudessa.

Myös uutuutemme polyesterkassi on kysytty tuote monipuolisten painatusmahdollisuuksiensa, sekä kätevyytensä ansiosta. Ko. kassi nimittäin menee omaan pieneen pussukkaansa, jossa sitä on helppo kantaa mukana – kirjastossa, kaupassa, rannalla..

Juuttikangas on perinteinen säkkikangas. PP-materiaali on samaa materiaalia kuin IKEA-kassit.

Valittavissa on useita eri pohjavärivaihtoehtoja.

Painatusasiaa

Kangaskassit logolla painetaan joko yhdellä tai useammalla värillä asiakkaan designin mukaisesti. Painatus voi olla joko vain yhdelle tai sitten molemmille puolille. Jopa valokuvaprintti onnistuu 1000 kpl:een tai allekin tilaukseen, ja ilman laattakuluja!

Se mitä usein meiltä kysytään, on tietenkin kangaskassi painatuksella hinta ja toimitusaika. Painatuksen monisävyisyys, materiaali ja kassin koko vaikuttavat työn kustannuksiin. Hinta voi olla jopa alle euron kappale, mikäli tilattava määrä on riittävän iso. Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän saat kangaskasseja halvalla. Toimitusaika alkaen 1 viikko.

Voimme valmistaa tuotteet aina yksilöidysti ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Emme pelkää monimutkaiseltakaan vaikuttavia projekteja. Meillä on myös ennätykselliset toimitusajat, kun kyseessä on pieni määrä ja yksinkertainen painokuva.

Kannatta kysyä myös kangaskasseja ilman painatusta!