Muovikassit – ostajan opas

  • Blogi
Liiketoiminta ja Muovikassit - ostajan opas

Liiketoiminta ja muovikassit – ostajan opas

Muoviset ostoskassit, noutoruokakassit, roskapussit – muovikassit eivät ehkä innosta sinua suuresti suunnitellessasi liiketoiminta, mutta usein ne ovat varsin oleellinen asia. Esimerkiksi, muovikassit ovat välttämättömiä vähittäismyynnissä ja ravintolatoiminnoissa. Edellämainituille, personoidut muovikassit voivat näytellä merkittävää roolia markkinointisuunnitelmassa. Oikeilla muovikassivalinnoilla, voit rakentaa ja vahvistaa yrityskuvaasi. Ja kun asiakkaat lähtevät liikkeestäsi kantaen muovikassi omalla painatuksella, jossa on teidän logonne, heistä tulee käveleviä mainoksia, jonka muutkin kuluttajat näkevät.

Liiketoiminta ja Muovikassit - ostajan opas

Liiketoiminta ja Muovikassit – ostajan opas

Muovikasseilla on monia muitakin käyttöjä, kuten roskapusseina, varastoinnissa jne. Saadaksesi eniten vastinetta rahoillesi muovikasseista: 1. Valitse muovikassit väreissä ja tyylillä, joka sopii liiketoiminta ja yrityskuvaasi. 2. Varmista että muovikassisi ovat riittävän kestäviä, jotta ne kantavat tuotteesi repeämättä. 3. Käytä yksilöityjä kasseja, joissa on yrityksesi nimi, logo ja ehkä puhelinnumero, katu- tai sähköpostiosoite. 4. Seuraa toimittajan ohjeita, kun annat aineistoa painettuihin kasseihisi.

Muoviset kauppakassit

Muovisia kauppakasseja on satoja erilaisia – halpismalleista yksilöllisiin versioihin. Paras vaihtoehto yrityksellesi riippuu paljolti liiketoiminat toimialastasi – rautakauppa tarvitsee erilaisen kassin kuin hieno vaateliike. Kannattaa myös miettiä ostosten kokoa ja painoa, kun muovikasseja lähdetään tekemään.

Noutoruokakassit ravintoloille

Monet ravintolat ovat riippuvaisia noutoruokapalvelusta pärjätäkseen markkinoilla. Se tarkoittaa, että tarvitaan valikoima muovisia ruoankuljetuskasseja mukaanvietäville aterioille. Muovikassit yrityksesi nimellä, logolla ja puhelinnumerolla kasvattaa tietoisuutta ravintolastasi.

Vakiopainetut muovikassit

Jos haluat leikata kuluja, harkitse vakiopainettuja kasseja – ne voivat toimia vähittäismyynnissä ja ravintoloissa.

PR-kassit messuille

Jos messut kuuluvat markkinointisuunnitelmaasi, pr-kassit ovat ihanteellinen jaeltava. Yrityksesi nimi ja logo painettuna kassiin, muuttavat sen käveleväksi käyntikortiksi.

Muovikassit toimistotarvikkeille

Mitä tulee muovisiin roska- ja säilytyspusseihin, löydät varmasti hyvän valikoiman suurimmista toimistotukuista.

Teolliset muovikassit

Varaosien ja muiden materiaalien varastoimiseen, teolliset muovipussit ovat suosittu ja edullinen vaihtoehto. Antistaattiset muovipussit ovat erityisen käytännöllisiä joillain aloilla, kuten tietotekniikka- ja elektroniikka.

Kierrätetyt muovikassit

Kierrätettyjen muovikassien ei tarvitse olla tylsiä tai rumia. Itse asiassa, kierrätettyjä muovikasseja on saatavilla erimallisina ja -värisinä ja ne näyttävät yhtä hyviltä kuin kierrättämättömätkin kassit. Kauppiaille vihreä valinta voi edistää positiivista yrityskuvaa ympäristötietoisten kuluttajien keskuudessa.

Lopuksi

  • Varmista että räätälöidyt muovikassisi ovat helppolukuisia kauempaakin.
  • Seuraa muovikassien käyttöäsi, jotta vältät niiden ylitilaamisen tai kesken loppumisen.
  • Maksaa vaivan investoida hyvälaatuisiin muovikasseihin. Asiakkaat käyttävät todennäköisemmin uudelleen laadukkaita kasseja, mikä tarkoittaa sinulle lisää ilmaista mainosta.