Kiristekalvo

  • Blogi
Kiristekalvo

Kiristekalvo -pakkaaminen

Kiristekalvo on muovipakkaamisen tyyppi, joka voidaan venyttää ja kääriä tavaroiden ja pahvilaatikoiden ympärille, jotta ne pysyvät tiukasti sidottuna varastoinnin ja kuljetuksen ajan.

Suuri skaala eri teollisuudenaloja hyödyntää sekä tavanomaiset pakkaustuotteet, että kiristekalvoa, koska sitä voidaan käyttää lähes minkä tahansa tuotteen varastoinnissa ja kuljetuksessa , joka tulee kuljettaa suurissa erissä. Kalvo helpottaa pakkaamista, kuljetusta ja lisää suojaa.

Kiristekalvo

Kiristekalvo

Kalvon tyyppejä

Erityyppisiä kalvoja on moniin eri tarkoituksiin ja oikean tyypin valintaan vaikuttaa mm. pakkauskoko, budjetti ja pakkaustarpeet. Koneellinen kalvo on nopeampi ja tehokkaampi tapa niputtaa paketteja kuin manuaalinen työ. Käsikiristekalvo asennetaan manuaalisesti ja sitä käytetään pienempiin pakkaustarpeisiin. Muottikiristekalvo on kiiltävää kalvoa, joka on valmistettu paksusta, kestävästä materiaalista. Esikiristetyt kalvot venytetään ennen asentamista. Tämä vähentää kustannuksia ja materiaalinkäyttöä. Esikiristetty kalvo on myös kierrätettävää, vahvaa ja yhtenäistä. Erikoiskiristekalvojakin on saatavilla, kuten käärekalvoa, värjättyä kalvoa ja anti-staattista kalvoa.

Kalvon etuja

On erittäin hyödyllistä suurelle skaalalle eri teollisuudenaloja käyttää kalvoja. Yksi pääsyistä kalvon käyttämiseen on sitoa tavarat yhteen ja taata turvallisuus ja suoja, minimoiden vahingot, kun laatikot kaatuvat kuljetuksessa. Kiristekalvo myös pitää kosteuden, lian ja pölyn poissa ja suojelee tuotteita UV-säteilyltä ja se on myös kustannustehokas ratkaisu, joka kasvattaa pakkaamisenkin tehoa. Sitä voidaan käyttää erityyppisiin tarpeisiin. Se on myös ympäristöystävällistä.

Kiristekalvolaitteistot

Kiristekalvoa käytetään usein pakkaamisen tehostamiseen. Erilaiset laitteistot voivat auttaa tässä. Kaksoiskääntölavaa käytetään yleensä korkean voluumin operaatioissa. Kun yhtä lavaa kääritään, seuraava voidaan viedä koneeseen – säästetään aikaa ja kasvatetaan tuottavuutta. Horisontaaliset kalvot ovat parhaita pitkille tavaroille, jotka ovat liian suuria kääntölavalle, kuten mattorullat, rakennusmateriaalit tai muut oudonmalliset tuotteet. Kiristekalvolaitteistot tarjoavat joustavuutta, antaen koneidenkäyttäjien päättää kuinka paljon kalvoa käytetään.

Avainsanat: