Käyttöjä muovisille kauppakasseille

  • Blogi
Kauppakassi

Miten uusiokäyttää pusseja

Sinullakin on varmasti lähemmäs 100 käytettyä muovipussia tiskialtaan alle survottuna, kaapissa tai autotallissa. Sen sijaan että keräisit vielä lisää muovikasseja vuosien varrella, tässä joitain vaihtoehtoisia käyttöjä kasseille:


Polvisuojukset

Sinun siis tarvitsee polvistua puutarhassasi kitkeäksesi rikkaruohoja, tai maantielä vaihtaaksesi renkaan, mutta et halua säilöä tästä muistoa ikuisesti housunpolviisi? Ota muovikassi ja sido yksi kummankin polven ympärille koko alueelle, joka altistuu lialle.


Käsisuojukset

Fakta: On asioita, joita et halua koskea paljain käsin. Käytä kasseja hanskoina kun käsittelet jotakin sotkuista, esim. siivoat kanaa, tai jotakin ällöttävää, kuten kissan tai koiran tuomia pikku”lahjoja”. Sitten käännetään pussi vain ympäri, siten että siivoton materiaali jää pussin sisälle.

Käyttöjä muovikasseille

Kauppakassi

Maalipensselien säilytyksessä

Maalaat keittiötä, kun tulee hätätapaus (lapsi on sairastunut koulussa tai Brad Pitt on televisiossa) ja pakottaa sinut lopettamaan työn. Estääksesi maalipensseleitä kuivumasta laita ne muovipusseihin ja sulje kuminauhalla, jotta pidät ilman ulkona. Pensselit säilyvät kosteina ja suojassa ainakin päivän.


Sadehattuina

30% sateenmahdollisuus, hmm. -Haluatko kantaa mukanasi sateensuojaa (ehkä turhaan) tai riskeerata kastuvasi. Kolmas vaihtoehto: käytä muovipussia sateensuojana ja kampauksesi säilyy koskemattomana!


Pöytäliinana

Olette retkellä lasten kanssa, ja on aika ottaa eväät esiin. Et kuitenkaan haluaisi asetella ruokia minkä tahansa päälle. Ota mukanasi tuomat puhtaat muovipussit (tai jos eivät riittävän puhtaita ulkopuoleta, käännä nurinpäin) ja levitä ne alustaksi.