Kangaskassit painatuksella

Kangaskassit painatuksella   Kangaskassi painatuksella     

     

Kangaskassit painatuksella – laaja mallisto, eri vaihtoehtoja

Kangaskassit painatuksella – Minimierä jopa 200 kappaletta!

Kangaskassit ovat ekologisia pitkän käyttöikänsä puolesta. Kun tilaat laadukkaat kangaskassit painatuksella, saat yrityksesi brändin näkymään kauas ja pitkän aikaa! Valokuvapainatus on mahdollista jopa 1000 kpl erissä, vieläpä ilman laattakuluja.

Kangaskasseja on saatavana useista eri materiaaleista:

  • kuitukangas (non-woven)
  • puuvilla
  • huopa
  • juuttikangas
  • polyester
  • PP-materiaali
  • r-pet

Kestokassit voidaan valmistaa lyhyillä tai pitkillä kahvoilla. Kangaskasseihin on mahdollista lisätä myös suljentamekanismi (vetoketju-, läppä- tai kiristinnyörisuljenta). Kysy lisää: mahdollisuuksia on rajattomasti!

Kuitukangaskassi on yleisin ja edullisin kangaskassimme. Kierrätetystä materiaalista valmistettu kuitukangaskassi on erityisen ekologinen. Myös kassin pohjaväri on vapaasti valittavissa. Minimitilausmäärä on 1000 kpl. Voimme valmistaa kuitukankaasta myös pullokasseja. Kysy lisää!

Puuvillakassi on suosituimpia kangaskassejamme –  ekologinen ja kestävä. Kassi on materiaaliltaan 140-230 g paksua. Pienin mahdollinen tilausmäärä 200 kpl. Puuvillakassin värinä on useimmiten luonnonvalkoinen, 1000 kpl erissä värivaihtoehtoja on enemmän. Valikoimiimme kuuluu myös luomupuuvillaa – ​kysy lisää!

Huopakassi on uutuustuotteemme ja samassa hintatasossa puuvillakassien kanssa. Värivalikoima on laaja. Minimitilausmäärä on 1000 kpl. Voimme valmistaa huovasta myös pullokasseja. Kysy lisää!

Polyesterikassi menee kätevästi pieneen tilaan, omaan pussukkaansa. Koska polyesteri on materiaalina ohutta, painovärit erottuvat edukseen. Lisäksi materiaali on vettähylkivää. Minimitilausmäärä on 1000 kpl.

PP-kassi on materiaaliltaan kuin Ikea-kassi. Kassi soveltuu raskaiden ja teräväreunaisten tuotteiden kantamiseen. Myös PP-kasseissa minimitilausmäärä on 1000 kpl.

R-pet​ on yli 90-prosenttisesti kierrätetyistä pet-muovipulloista valmistettu materiaali, joka näyttää kuitukankaalta, mutta on jopa pehmeämpää. Kassin ulko-osassa käytetään laminoitua muovia (mahdollistaa painatuksen), mutta pinta-alallisesti tämä kattaa kassista vain pienen osuuden. R-pet-kassi on siis todellinen ekovaihtoehto! Tämä erittäin innovatiivinen ratkaisu on ekologinen myös pitkän käyttöikänsä ansiosta – sitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen. Kassi on erittäin kestävä, joten siinä kantaa vaivatta esim. päivittäistavarakaupan tuotteita. ​Minimitilausmäärä on 1000 kpl.

Tilaa kangaskassit painatuksella, ja näy kauas!