Kangaskassi Netistä | Osto-opas

  • Blogi
Kangaskassi netistä

Kangaskassi Netistä | Osto-opas

Me kaikki haluamme tehdä oman osamme ympäristön hyväksi, joten uusiokäyttöisen kauppakassin käyttäminen, joita on useita joista valita, vaikuttaa helpolta ratkaisulta. Mutta koska valinnanvaraa on niin paljon: me usein ihmettelemme – onko oikeanlainen kassi vain tyylillinen valinta. Vai onko toinen materiaali toista parempi?

Niinpä olemme keskustelleet asiantuntijoiden kanssa ja koonneet ostosoppaan, joka auttaa löytämään oikean uusiokäyttöisen kauppakassin, joka sopii elämäntyyliisi. Niitähän on mahdollista käyttää vuosia, ne pitävät ruoan raikkaampana, etkä kaipaa muovi- tai paperikasseja lainkaan. Kangaskassi netistä on myös helppoa tilata.

Kangaskassi netistä

Kangaskassi netistä

Miksi käyttää uusiokäyttöistä kassia?

Julie Zirka, useiden uusiokäyttöisten kassien valmistajan, The Tote Buddy:n, omistaja ja suunnittelija sanoi, että näihin kasseihin vaihtaminen oli ”yksinkertaisin asia, jonka voi tehdä planeettamme auttamiseksi.” Hän suhtautuu intohimoisesti kertakäyttötavaroiden eliminoimiseen. Steven Apfelbaum – ekologi ja Applied Ecological Services Inc.:n perustaja sanoo käyttävänsä uusiokasseja, ei ainoastaan kaupassakäyntiin, vaan myös sellaisiin tehtäviin kuin puutarhanhoito ja lemmikkitarvikkeiden kokoaminen. Hän kertoi, että perinteisten paperisten kauppakassien valmistaminen sisältää metsien avohakkuuta, kemiallista saastetta ja paljon energiankäyttöä. Muovikasseista puhumattakaan. Ne rumentavat maiseman, täyttävät kaatopaikat ja ovat uhka villieläimille. Siispä kangaskassi netistä on mainio vaihtoehto!

Valitse tyyli

Uusiokäyttöisiä kasseja löytyy kaikenkokoisina ja -muotoisina, mutta ne, jotka ovat samanmallisia kuin ruskeat paperikassit, ovat Zirkan suosikkeja. Hän suosittelee niitä litteäpohjaisia, jotka pysyvät itse pystyssä, koska ne on helppo pakata ja laittaa autoon. Vaihtoehtoisesti, monet yhtiöt valmistavat kasseja, jotka menevät hyvin pieneen tilaan, siten että voit tunkea ne käsilaukkuusi tai taskuusi. Kannattaa nyös miettiä kahvanpituutta kassia valittaessa. Toiset ovat pitkiä, niin että voit kantaa niitä olallasi, toiset taas on varustettu lyhyillä kahvoilla. Muita ominaisuuksia, kuten eristäminen ja sisätaskut lompakolle ja puhelimelle ovat myös saatavilla.

Valitse materiaali

Jos uusiokassisi on valmistettu kestävästä materiaalista, sinun täytyisi voida käyttää niitä vuosia. Apfelbaum suosittelee käsinommeltua kassia, jonka voit löytää esimerkiksi Etsystä. Se ei ole ainoastaan kaunis, vaan silä on myös vähiten ympäristövaikutuksia, koska valmistukseen menee vain vähän energiaa. Kangaskassi netistä -haulla löytyy muitakin sivustoja. Tai, puuvilla- ja kuitukangaspussit – niillä on miltei sama ekologinen jalanjälki kuin puuvillan kasvattamisella ja korjaamisella ja ne ovat pestäviä ja biohajoavia. Polyesteri ja synteettiset, uudelleenkäytettävät kassit, jotka ovat yleisimpiä, valmistetaan taas luonnonkaasuista ja öljystä, eivätkä ne ole biohajoavia.
Zirka sen sijaan suosii paksuja polypropeliinikasseja, koska ne eivät repeä ja be voidaan pestä kylmällä vedellä. Vaikkakin tämä on muovia, hän on valmis investoimaan niihin, koska hän ei heitä niitä pois ihan lähiaikoina. Ja Apfelbaum on samaa mieltä, että jopa synteettiset vaihtoehdot ovat parempia ympäristölle kuin perinteiset paperi- ja muovikassit, joita on käytetty vuosia.