Kangaskassi Netistä | Osto-opas

  • Blogi

Bez Çanta Çevrimiçi Satın Alma Rehberi

Hepimiz çevre için üzerimize düşeni yapmak istiyoruz, bu nedenle seçim için yeniden kullanılabilir bir alışveriş çantası kullanmak kolay bir çözüm gibi görünüyor. Ancak aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey olduğu için: genellikle merak ederiz – doğru çanta türü sadece şık bir seçim mi? Yoksa bir malzeme diğerinden daha mı iyi?

Bu yüzden uzmanlarla konuştuk ve yaşam tarzınıza uygun yeniden kullanılabilir alışveriş çantasını bulmanıza yardımcı olacak bir alışveriş rehberi hazırladık. Sonuçta yıllarca kullanılabilirler, yiyecekleri daha taze tutarlar ve plastik veya kağıt torbalara hiç ihtiyacınız olmaz. Kanvas çantayı çevrimiçi sipariş etmek de kolaydır.

Neden yeniden kullanılabilir bir çanta kullanıyorsunuz?

Birkaç yeniden kullanılabilir çantanın sahibi ve tasarımcısı olan The Tote Buddy, Julie Zirka, bu çantalara geçmenin ”gezegenimize yardım etmek için yapabileceğiniz en basit şey” olduğunu söyledi. Tek kullanımlık eşyaları ortadan kaldırma konusunda tutkulu. Ekolojist ve Applied Ecological Services Inc.’in kurucusu Steven Apfelbaum, geri dönüştürülmüş torbaları yalnızca ticaret için değil, aynı zamanda bahçecilik ve evcil hayvan malzemeleri toplama gibi işler için de kullandığını söylüyor. Geleneksel kağıt alışveriş poşetleri yapmanın, temiz ormanlar, kimyasal kirlilik ve çok fazla enerji kullanımı içerdiğini söyledi. Plastik poşetlerden bahsetmiyorum bile. Manzarayı bozuyorlar, çöplükleri dolduruyorlar ve vahşi yaşam için bir tehdit oluşturuyorlar. Yani çevrimiçi bir kanvas çanta harika bir seçenek!

Bir stil seçin

Uusiokäyttöisiä kasseja löytyy kaikenkokoisina ja -muotoisina, mutta ne, jotka ovat samanmallisia kuin ruskeat paperikassit, ovat Zirkan suosikkeja. Hän suosittelee niitä litteäpohjaisia, jotka pysyvät itse pystyssä, koska ne on helppo pakata ja laittaa autoon. Vaihtoehtoisesti, monet yhtiöt valmistavat kasseja, jotka menevät hyvin pieneen tilaan, siten että voit tunkea ne käsilaukkuusi tai taskuusi. Kannattaa nyös miettiä kahvanpituutta kassia valittaessa. Toiset ovat pitkiä, niin että voit kantaa niitä olallasi, toiset taas on varustettu lyhyillä kahvoilla. Muita ominaisuuksia, kuten eristäminen ja sisätaskut lompakolle ja puhelimelle ovat myös saatavilla.

Valitse materiaali

Jos uusiokassisi on valmistettu kestävästä materiaalista, sinun täytyisi voida käyttää niitä vuosia. Apfelbaum suosittelee käsinommeltua kassia, jonka voit löytää esimerkiksi Etsystä. Se ei ole ainoastaan kaunis, vaan silä on myös vähiten ympäristövaikutuksia, koska valmistukseen menee vain vähän energiaa. Kangaskassi netistä -haulla löytyy muitakin sivustoja. Tai, puuvilla- ja kuitukangaspussit – niillä on miltei sama ekologinen jalanjälki kuin puuvillan kasvattamisella ja korjaamisella ja ne ovat pestäviä ja biohajoavia. Polyesteri ja synteettiset, uudelleenkäytettävät kassit, jotka ovat yleisimpiä, valmistetaan taas luonnonkaasuista ja öljystä, eivätkä ne ole biohajoavia.
Zirka sen sijaan suosii paksuja polypropeliinikasseja, koska ne eivät repeä ja be voidaan pestä kylmällä vedellä. Vaikkakin tämä on muovia, hän on valmis investoimaan niihin, koska hän ei heitä niitä pois ihan lähiaikoina. Ja Apfelbaum on samaa mieltä, että jopa synteettiset vaihtoehdot ovat parempia ympäristölle kuin perinteiset paperi- ja muovikassit, joita on käytetty vuosia.