Bax – asiakkaita vuosien varrelta

 • Blogi
Asiakkaitamme

Bax Pakkaustuotteet – asiakkaita

Vuodesta 2013 toiminut Bax Pakkaustuotteet on ehtinyt valmistaa pakkausmateriaaleja jo monille suurillekin yrityksille / yhteisöille. Tässä esittelemme muutamia asiakkaitamme:

Sinebrychoff

 • Pohjoismaiden suurin panimo, joka sijaitsee Keravalla. Nimen loppuosasta on johdettu yhtiönimen lyhyempi muoto ja tunnetuin tuotemerkki Koff. Muita tunnettuja tuotemerkkejä heillä ovat mm. Karhu-olut, GoldenGap-siideri, sekä Muumi- ja Smurffi-limsa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.

Fida

 • Fida lähetystorit on 29 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Sana fida on latinaa ja merkitsee uskollista ja luotettavaa. Fida-kirpputoreilta löytyy hyvät valikoimat niin vaatteita kuin huonekalujakin.

Musta Pörssi

 • Musta Pörssi on suomalainen kodintekniikan edelläkävijäketju, joka on perustettu vuonna 1979. Musta Pörssi Oy on Kesko Oyj:n tytäryhtiö. Ketjuun kuuluu 31 myymälää ympäri Suomea sekä verkkokauppa.

Eurokangas

 • Vuonna 1991 perustettu EuroKangas tuo maahan ja myy erilaisia kankaita. Heiltä saa myös suunnittelu-, mittaus-, ompelu- ja asennuspalveluita esim. verhoille.

Vianor

 • Kaiken kattava rengas- ja autohuoltopalveluketju.

Pentik

 • Pentik-sisustustarvikeketjun historia ulottuu 1970-luvulle saakka Anu Pentikin keramiikka- ja nahkaharrastukseen, josta vähitellen syntyi paja.Nykyään Pentikillä on yli 80 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Myymälät viestittävät käsin kosketeltavasti Pentikin ajatusmaailmaa laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta sisustustyylistä. Myymälöissä on kattava valikoima Pentikin basic-mallistoja sekä kausittain vaihtuvia sesonkituotteita.

F-Musiikki

 • F-Musiikki (osa entisestä Fazer Musiikista) on Suomen suurin musiikkilaitteiden, soittimien ja nuottien maahantuoja ja vähittäiskauppaketju. F-Musiikin vaikoimassa on yli kaksikymmentätuhatta tuotetta ja yli satatuhatta nuottia.Tuotevalikoimaan kuuluvat maailman johtavien soitinvalmistajien pianot, kosketinsoittimet, akustiset soittimet, bändisoittimet, pro audio-tuotteet, mikserit, nuotit sekä musiikkisoftware.
  Lisäksi konserni on mukana kevyen musiikin nuottien ja kirjojen julkaisutoiminnassa sekä musiikin kustannustoiminnassa.

Laatukoru

 • Laatukoru Oy on vuonna 1976 perustettu timanttikorujen valmistaja. Yrityksellä on kymmenen korumyymälää eri puolilla Etelä-Suomea. Lisäksi yrityksen kultasepät suunnittelevat, valmistavat ja korjaavat koruja omalla verstaalla.

AsiakkaitammeKenkämarski

 • Laadukkaita kenkiä miehille, naisille ja lapsille (Muovikassi).

Makuuni

 • Makuuni Oy on suomalainen elokuvien vuokraukseen erikoistunut liikeketju. Makuunilla on myös laaja valikoima irtomakeisia. Yrityksen perusti Harri Ruohola vuonna 1985 (Paperikassi).

Sinuhe

 • Sinuhe on perheyritys, jonka päätoimialoja ovat leipomo- ja suurkeittiötoiminta. Leipomot sijaitsevat Lahdessa ja Kouvolassa. Lisäksi Sinuhella on Myllykoskella Koivulan Leipomo Oy, joka on keskittynyt luomutuotteisiin (Peltirasiat).


Baxilta kaikki pakkaustuotteet omalla logollanne ja tyylillänne!