Box pouch -pussit

Box pouch-pystypussi – Jotta kahvikupillisesi olisi nautinto myös tänään!

Suomalaiset ovat todellista kahvinjuojakansaa: ”Minä juon nyt kahvia” totesi jo eräs entisistä pääministereistämme median kärttäessä häneltä lausuntoa.

Kahvi on vahvasti läsnä suomalaisten arjessa ja juhlassa. Tilastojen mukaan suomalaiset juovat jopa 4-5 kuppia kahvia päivässä. Vuositasolla tämä tarkoittaa jopa 10 kiloa henkeä kohden!

Suomalaiset ovat erittäin mieltyneitä laadukkaaseen kahviin. Rauhassa nautittu kahvikupillinen on monen työpäivän pelastus. Myös me Baxilla rakastamme hyvää kahvia. Juuri tästä syystä haluamme tarjota asiakkaillemme kahvipakkauksen, joka säilöö paahtamisessa syntyneet kahvin hienoimmat aromit ja takaa parhaan mahdollisen säilyvyyden.

Miksi box pouch-pystypussi soveltuu mainiosti kahvin säilyttämiseen?

Box pouch -pystypussi soveltuu rakenteensa ansiosta erinomaisesti kahvin säilytykseen: Sivuvekeillä varustettujen pystypussien uloin kerros on valmistettu kestävästä kraft-paperista, joka hyödyntää pitkäkuituisen havupuusellun lujuusominaisuuksia ja on kestävyytensä ansiosta erinomainen valinta pakkausmateriaaliksi.

Box pouch-pussin kraft-paperipinnan alta löytyy vielä kaksi muovikerrosta, joista toinen on metallisoitu. Muovi on sitkeä pakkausmateriaali, joka kestää käsittelyä ja suojaa kahvia kosteudelta. Muovi pitää myös saumaukset kasassa. Täten pussin muovikerrokset takaavat parhaat kestävyys- ja eristysominaisuudet.

Miten box pouch-pystypussi pitää kahvin aromit tallessa?

Box pouch-pusseissa oleva venttiili päästää kahvista vapautuvan hiilidioksidin pois. Näin paine pakkauksen sisällä ei nouse liian suureksi ja riko pussia. Vaikka suurin osa Suomessa myytävästä kahvista on valmiiksi jauhettua, kahvi voidaan pakata pussiin myös kokonaisina papuina. Box pouch-pussi on myös ilmatiivis. Tämä estää jauhetun kahvin makua muuttumasta hapen vaikutuksesta ja kahvi säilyttää hyvän makunsa pitkään.

Box pouch – pussi takaa, että kahvin paahtamisessa syntyneet hyvät aromit säilyvät koko tuotantoketjun ajan taaten kuluttajille unohtumattoman makuelämyksen. Monikerroksinen materiaali suojaa tuotetta kuljetuksessa ja kaupassa. Oikeanlaisella pakkausmateriaaleilla varmistetaan, että koko aikaisemman tuotantoketjun tuottamat makuelämykset saadaan sinetöityä kuluttajalle mieluisiksi tuotteiksi.