Aaltopahvi

  • Blogi
Aaltopahvi

Aaltopahviasiaa

Aaltopahvi ei yleensä tuo mieleen korkeanteknologian tuotetta, vaikka kyseinen materiaali on itse asiassa erityisesti valmistettu käyttäen edistynyttä tietokonesuunnittelua ja valmistustekniikkaa.

Materiaali valmistetaan kaartuvasta paperista, joka mahtuu kahden viivoittimen väliin. Hienostunut kokoonpano on tärkeää, jotta materiaalista tulee kestävää, kosteutta hylkivää ja jotta se on myös kestävän kehityksen mukainen. Aaltopahvi voi toimia pakkauksena lähes mille vain, aina apteekkitavaroista ruokatarvikkeisiin ja sitä käytetään laajalla skaalalla eri teollisuudenaloilla.
Aaltopahvi

Suojaava pakkaus

Rakenteellisesti vakaa design, joka aaltopahvilla on, antaa ylivoimaisen pehmusteen mille tahansa tuotteelle pitkillekin matkoille. Aaltopahvilaatikot voivat vaihdella koossa ja paksuudessa riippuen siitä, kuinka suurta suojaa ja kestävyyttä haetaan. Särkyvä tavara, kuten lasi, elektroniikka ja kemialliset aineet pysyvät varmassa turvassa aaltopahviakkauksissa. Materiaali ei myöskään repeydy helposti. Esim. ruokatarvikkeita, joiden tulee kestää pitkiäkin kuljetuksia ja pysyä tuoreena, aaltopahvi suojelee kosteudelta ja pilaantumiselta.

Yksilöity aaltopahvi pakkaus

Eri pahvityypien, painojen, liimausten, päällysteiden, käsittelyiden ja jopa liekinkestävyyden vuoksi aaltopahvipakkaukset ovat ihanteellinen vaihtoehto lähes minkä tahansa teollisuudenalan kuljetus-, pakkaus- ja varastointitarpeisiin. Design voi olla hyvinkin yksinkertainen tai monimutkaisempi. Lisäksi pahvi voidaan taivuttaa eri kokoihin ja muotoihin vastaamaan laajaan skaalaan pakkaustarpeita. Myös painomahdollisuudet ovat moninaiset ja pahville voidaan painaa paksuja, värikkäitä ja korkean resoluution grafiikoita.

Edullista ja kestävää

Aaltopahvilaatikot ovat erittäin edullisia ja jotkut niistä vielä valmistetaan edullisimmista materiaaleista mitä on saatavilla. Edullisuus johtuu laatikoiden valmistuksen pienistä kuluista samoin kuin materiaalin keveydestä, mikä vähentää kuljetuskustannuksia. Myös materiaalin monikäyttöisyys vaikuttaa asiaan (varastointi, kuljetus, mainonta). Aaltopahvi on myös luontoystävällistä, kun siinä käytetään kierrätettäviä materiaaleja, kuten käytettyjä pahveja ja vanhoja sanomalehtiä. Monet näistä pahveista voidaan myös kääriä ja varastoida myöhempää käyttöä varten kodeissa, toimistoissa ja kaupoissa.