Hem

Image is not available

Plastkassar med eget tryck

En plastkasse är både ett ekonomiskt och ett praktiskt val av kasse. Vi har tre olika modeller: hängselkassar, stanskassar samt loop plastkassar. När du frågar efter erbjudande vill vi gärna veta kassens tjockhet! Var beredd att beställa åtminstone 2000-3000 st. Inga klichékostnader om kassens storlek och design är samma som i föregående beställning. Hos oss hittar du också miljövänliga material. Vi kan producera biodegraderbara kassar t.ex. av nedbrytbar eller återanvänd plast. Minimimängd per beställning bara 200 stycken!

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Papperskassar med eget tryck

Vi har tre olika modeller: papperskassar med tvinnade handtag, papperskassar med platta handtag samt lyx papperskassar. Det finns ett brett utbud av olika storlekar. Kassar kan tillverkas i vit eller brun kraft / återvunnet papper. Papperskassar har mycket bra tryckegenskaper (trycktekniken offset). Tryckytan 100 % - även det kvalitetsmässiga fototrycket är möjligt. Minimimängd per beställning bara 500 stycken!

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Tygkassar - olika alternativ

Hållbara tygkassar & tygpåsar är ett riktig miljöval utifrån att man kan använda dem väldigt många gånger, om och om igen och på så sätt spara på miljön. Fototryck är möjligt även i 1000 st. Inga klichékostnader!

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Förpackningsmaterial för olika behov

Vid sidan av butikskassar levererar vi också olika slags förpackningsmaterial: fraktpåsar, förpackningsfilm, däckpåsar, säkerhetspåsar, plåtaskar osv.

Slider
Slider

 

 

 

Vårt servicekoncept:

1

Anbudsbegäran

När vi får din anbudsbegäran ska vi kontakta dig så fort som möjligt. Om vi behöver mera information ska vi kontakta dig via mobil eller via e-post (material, model, storlek, tryck, mängd). Vi räknar priser och gör ett erbjudande så fort som möjligt. Vid behov kan vi skicka dig modeller via post.

2

Ordersbekräftelse

När du bestämmer att beställa från oss, får du en orderbekräftelse via e-post. Om du vill sätta ett tryck på kass, skall du också skicka oss materialet – din logga eller en bild. I regel behöver vi en tryckfil i vektorgrafik, t.ex. PDF är också en passlig filformat. Vår skicklig grafiker gör ett grafiskt korrektur som du skall godkänna innan vi börjar själva produktionen. Korrekturet kan bearbetas och ändras gratis så många gånger som det behövs. När du har bekräftat korrekturet skall vi börja produktionen. – Du får alltid en skriftlig offer samt en kostnadsfri, digitalt illustration som du måste godkänna innan produktion. Du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

3

Leverans

Vår normal leveranstid är runt 6 veckor från godkänt korrektur. Måste du ha en leverans till en viss tidpunkt måste du fråga om detta är möjligt – Vi erbjuder också en snabb leverans! Glöm inte att alltid meddela din eventuella deadline innan du lägger din beställning. I de flesta fallen levererar vi med fri frakt till alla Sveriges större städer och orter. Normala betalningsvillkor 15 dagar netto. Har du som beställare andra krav, kontakta gärna oss. Alla priser visas exklusive moms.

Om oss

Blue Orange Oy (Bax Kassit) är ett finskt förpackningsföretag som grundades år 2003. Vi erbjuder plast - , pappers - och tygkassar samt olika slags förpackningsmaterial med eget tryck. Vi har skräddarsydda lösningar samt kassar och påsar till låga priser! Vi tror att en bra kundupplevelse består av kvalitetsservice och ett brett utbud av kvalitetsmässiga material. Därför vill vi ge dig bara det bästa. Våra målsättningar är konkurrenskraftiga priser samt högklassiga och hållbara material, alltid med bra och personlig service. För oss är varje kundprojekt unik.

Varför ska du välja oss?

  • Lagringsmöjligheter.
  • Expressleverans, gällande också små mängder!
  • individuella profilprodukter med logotype / fototryck, också i flera färger.
  • Många olika slags material att välja mellan.
  • Ett brett utbud av miljövänliga material.
  • Du får ett grafiskt korrektur för att försäkra oss om att det blir rätt från början. Korrekturet kan bearbetas och ändras så många gånger som det behövs.

Beställ vårt nyhetsbrev.

Vill du har mera information om våra specialerbjudanden? Skriv in din e-postadress här för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev