Muovikassit

muovikassi henkselit   muovikassi sangoilla   muovikassi kantoaukolla

 

Minimierä jopa pari, kolme tuhatta kappaletta!

Muovikassi on tilattavissa kolmessa eri mallissa: henkseli, kantoaukollinen ja sangallinen. Muovikassien minimitilausmäärä on vähintään muutama tuhat kappaletta. Ilmoitattehan meille tarjousta tehtäessä, jos haluttu paksuus tai kestävyysvaatimus on tiedossa. Emme veloita laattakuluja toistuvissa tilauksissa, mikäli kassin koko ja design säilyvät samana.
​Meiltä löytyy myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja: Voimme esimerkiksi valmistaa kassit ​​maatuvasta tai kierrätetystä muovista​​. ​​

Henkselikassi on kestävä muovikassimalli, jota käytetään yleensä päivittäistavara- ja rautakaupoissa. Kantokapasiteettinsa ansiosta kassi kestää useita kiloja.

Suorareunaisen muovikassi kantoaukolla on suosituimpia muovikassimallejamme. Kassiin saadaan lisää kestävyyttä kantoaukon vahvistuksella. Kassin painopinta-ala voi olla 100%. Kassiin on mahdollista painattaa myös valokuva.

Sangallinen kassi on tyylikäs vaihtoehto. Kassin kantokahvat jättävät enemmän tilaa tavaralle. Kassin painopinta-ala voi olla 100%. Kassiin on mahdollista painattaa myös valokuva.

Myös muovikassi voi olla näyttävän näköinen

Muovikassi omalla painatuksella onkin suosituimpia kauppakassejamme. Muovikassit ja muovipussit valmistetaan LDPE- tai HDPE-muovista. LDPE-muovi on pehmeää, HDPE-muovi kovempaa ja kahisevan tuntuista. Kassin kestävyys on mahdollista määrittää tarkkaan.

Voimme räätälöidä muovikassit toiveidenne mukaan – mallin lisäksi kassin koko, paksuus ja painatus on mahdollista yksilöidä. Hieno moniväripainatus on mahdollista toteuttaa jopa 10 000 tilausmäärässä. Etujamme ovat myös erikoisminimi- ja pikaerät!

Muovikassi soveltuu niin messukassiksi kuin lahjakassiksi. Tyylikkään vaikutelman voi luoda esimerkiksi paksumpi materiaali ja hopean- tai kullanvärinen logo mustalla pohjalla. Muovikassi omalla logolla vangitsee katseen ja jää mieleen – samoin yritys, jonka logoa se kantaa.

Tiesitkö?

Muovikassien painolaatta on kertakulu – sitä ei veloiteta enää uuden tilauksen yhteydessä, mikäli kassin koko ja design on sama kuin aiemmin.