Muovikassit

muovikassi henkselit   muovikassi sangoilla   muovikassi kantoaukolla

 

Valikoimassamme myös ympäristöystävälliset muovikassit

Kauttamme saat tilattua tarpeesi mukaan muovikasseja henkseleillä, kantoaukollisina tai sangallisena. Minimierämme muovikassitilaukselle on 2000-3000 kappaletta per tilaus. Kauttamme saat myös ympäristöystävällisiä muovikasseja!

Valikoimastamme löytyy kolmenlaisia muovikasseja: henkseleillä, kantoaukollisena ja sangallisena.

​Meiltä löytyy myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja tavallisille muovikasseille: Voimme esimerkiksi valmistaa kassit ​​maatuvasta tai kierrätetystä muovista​​. Kerromme mielellämme lisää ympäristöystävällisistä muovikasseistamme, sillä näiden käyttöönotto on erittäin ajankohtaista.

Haluatko kuulla lisää ympäristöystävällisistä muovikassista?

Ota yhteyttä​​

Monia erimallisia muovikasseja tarpeidesi mukaan

Muovikassivalikoimassamme on kolmenmallisia muovikasseja. Lisäksi valmistamme maatuvasta tai kierrätetystä muovista toteutettuja muovikasseja.

Henkselikassi on kestävä muovikassimalli, jota käytetään yleensä päivittäistavara- ja rautakaupoissa. Kantokapasiteettinsa ansiosta kassi kestää useita kiloja.

Suorareunaisen muovikassi kantoaukolla on suosituimpia muovikassimallejamme. Kassiin saadaan lisää kestävyyttä kantoaukon vahvistuksella. Kassin painopinta-ala voi olla 100%. Kassiin on mahdollista painattaa myös valokuva.

Sangallinen kassi on tyylikäs vaihtoehto. Kassin kantokahvat jättävät enemmän tilaa tavaralle. Kassin painopinta-ala voi olla 100%. Kassiin on mahdollista painattaa myös valokuva.

Muovikassien minimitilausmäärä on vähintään muutama tuhat kappaletta. Ilmoitattehan meille tarjousta tehtäessä, jos haluttu paksuus tai kestävyysvaatimus on tiedossa. Emme veloita laattakuluja toistuvissa tilauksissa, mikäli kassin koko ja design säilyvät samana.

Muovikassi haluamallasi painatuksella

Muovikassi omalla painatuksella onkin suosituimpia kauppakassejamme. Muovikassit ja muovipussit valmistetaan LDPE- tai HDPE-muovista. LDPE-muovi on pehmeää, HDPE-muovi kovempaa ja kahisevan tuntuista. Kassin kestävyys on mahdollista määrittää tarkkaan.

Voimme räätälöidä muovikassit toiveidenne mukaan – mallin lisäksi kassin koko, paksuus ja painatus on mahdollista yksilöidä. Hieno moniväripainatus on mahdollista toteuttaa jopa 10 000 tilausmäärässä. Etujamme ovat myös erikoisminimi- ja pikaerät!

Muovikassi soveltuu niin messukassiksi kuin lahjakassiksi. Tyylikkään vaikutelman voi luoda esimerkiksi paksumpi materiaali ja hopean- tai kullanvärinen logo mustalla pohjalla. Muovikassi omalla logolla vangitsee katseen ja jää mieleen – samoin yritys, jonka logoa se kantaa.

Haluatko lisää tietoa muovikasseihin liittyen?

Ota yhteyttä​​

Tiesitkö?

Muovikassien painolaatta on kertakulu – sitä ei veloiteta enää uuden tilauksen yhteydessä, mikäli kassin koko ja design on sama kuin aiemmin.