Muovikassit

muovikassi henkselit   muovikassi sangoilla   muovikassi kantoaukolla

 

Muovikassi – Minimierä jopa pari, kolme tuhatta kappaletta!

Muovikassi on tilattavissa kolmessa eri mallissa: henkseli, kantoaukollinen ja sangallinen. Muovikassien minimitilausmäärä on vähintään muutama tuhat kappaletta. Ilmoitattehan meille tarjousta tehtäessä, jos haluttu paksuus tai kestävyysvaatimus on tiedossa. Emme veloita laattakuluja toistuvissa tilauksissa, mikäli kassin koko ja design säilyvät samana.
​Meiltä löytyy myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja: Voimme esimerkiksi valmistaa kassit ​​maatuvasta tai kierrätetystä muovista​​. ​​

Henkselikassi on kestävä muovikassimalli, jota käytetään yleensä päivittäistavara- ja rautakaupoissa. Kantokapasiteettinsa ansiosta kassi kestää useita kiloja.

Suorareunaisen muovikassi kantoaukolla on suosituimpia muovikassimallejamme. Kassiin saadaan lisää kestävyyttä kantoaukon vahvistuksella. Kassin painopinta-ala voi olla 100%. Kassiin on mahdollista painattaa myös valokuva.

Sangallinen kassi on tyylikäs vaihtoehto. Kassin kantokahvat jättävät enemmän tilaa tavaralle. Kassin painopinta-ala voi olla 100%. Kassiin on mahdollista painattaa myös valokuva.

Tiesitkö?

Muovikassien painolaatta on kertakulu – sitä ei veloiteta enää uuden tilauksen yhteydessä, mikäli kassin koko ja design on sama kuin aiemmin.