Ekokassit

Koska puhdas luonto metsineen ja vesistöineen on meille sydämen asia, haluamme tarjota asiakkaillemme myös ekologisia vaihtoehtoja: Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kestokasseja sekä maatuvia ja kierrätysmuovista valmistettuja kasseja.

Bax Kassit noudattaa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Toimimme vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Kehitämme jatkuvasti tuotantoprosessejamme ekologisempaan suuntaan ja tarjoamme tuotteita, joiden avulla ympäristöön kohdistuvia vaikutuksia voidaan vähentää.

Maatuvat ja kierrätysmateriaalista valmistetut muovikassit

Voimme valmistaa kasseja kierrätetystä muovista tai kokonaan maatuvasta oxo bio – materiaalista.

Kierrätysmuovikassista ei ole olemassa standardia. Kassin materiaalista suuri osa on kierrätettyä. Kierrätysmuovikassi on väriltään joko valkoinen tai harmaa riippuen siitä, onko kassin valmistuksessa käytetty valkoista vai värillistä muovia. Kierrätysmuovista valmistettu ostoskassi on myös ilmastoystävällisin vaihtoehto.

Kätevä oxo-bio-muovikassi maatuu itsestään vaikka kaatopaikalla ja se voidaan lajitella sekajätteeseen. Kassi on valmistettu biohajoavasta muovista, joka muuttuu maatuessaan vedeksi, hiilidioksidiksi, biomassaksi ja hapeksi. Tavalliseen biokassiin verrattuna oxo-bio-kassi on edullisempi ja kestävämpi, mutta muutoin kuten tavallinenkin muovikassi.

Edut pähkinänkuoressa:

 • ympäristöystävällinen
 • edullinen verrattuna tavalliseen biokassiin
 • kestää normaalin käytön
 • voidaan painattaa normaalisti
 • maatuu itsestään 1-2 vuodessa

 

Kätevät kestokassit

Meillä on saatavilla monipuolinen valikoima erilaisia kestokasseja. Kestokassit ovat erityisen ympäristöystävällisiä pitkän käyttöikänsä ansiosta.  Laadukas kestokassi on paras valinta kauppareissulle: Tilavuutensa ja kestävyytensä ansiosta kassissa voi kantaa painavampiakin ostoksia

Kangaskasseja on saatavana useista eri materiaaleista:

 • kuitukangas
 • puuvilla
 • huopa
 • juuttikangas
 • polyester
 • PP-materiaali

Puuvillakangaskassi tarjoaa ekologisen ja tyylikkään vaihtoehdonSuosittu ja kestävä puuvillakassimme  on materiaaliltaan 140-230 g paksua. Pienin mahdollinen tilausmäärä 200 kpl. Puuvillakassin värinä on useimmiten luonnonvalkoinen, 1000 kpl erissä värivaihtoehtoja on enemmän.

Kuitukangaskassi on edullisin ja yleisin kestokassimme, Kuitukangaskassi on erityisen ekologinen myös pitkän käyttöikänsä puolesta. Kuitukangaskassi on yleisin ja edullisin kangaskassimme. Kierrätetystä materiaalista valmistettu kuitukangaskassi on erityisen ekologinen. Myös kassin pohjaväri on vapaasti valittavissa. Minimitilausmäärä on 1000 kpl. Voimme valmistaa kuitukankaasta myös pullokasseja.

Polyesterikassi menee kätevästi pieneen tilaan omaan pussukkaansa. Uutuutemme polyesteri on materiaalina varsin ohutta, joten painovärit erottuvat kassissa edukseen. Lisäksi materiaali on vettähylkivää. Minimitilausmäärä on 1000 kpl.

Huopakassi on uutuustuotteemme ja samassa hintatasossa puuvillakassien kanssa. Värivalikoima on laaja. Minimitilausmäärä on 1000 kpl. Voimme valmistaa huovasta myös pullokasseja.

PP-kassi on materiaaliltaan kuin Ikea-kassi. Kassi soveltuu erinomaisesti raskaiden ja teräväreunaisten tuotteiden kantamiseen. Myös PP-kasseissa minimitilausmäärä on 1000 kpl.