Ekokassi

ekokassi      huovasta valimistettu ekokassi        

Kätevä ekokassi, joka kestää

 

Laajasta valikoimistamme löytyy myös kysytty ekokassi. Nimensä mukaiseseti ekokassi on ympäristöystävällinen pitkän käyttöikänsä ansiosta.  Laadukas kestokassi on paras valinta kauppareissulle: Tilavuutensa ja kestävyytensä ansiosta ekokassissa voi kantaa painavampiakin ostoksia.

Ekokassi voidaan valmistaa useista eri materiaaleista:

 • kuitukangas
 • puuvilla
 • huopa
 • juuttikangas
 • polyester
 • PP-materiaali
 • R-pet-materiaali

Puuvillakangaskassi ​tarjoaa ekologisen ja tyylikkään vaihtoehdon. Suosittu ja kestävä puuvillakassimme on materiaaliltaan 140-230 g paksua. Pienin mahdollinen tilausmäärä 200 kpl. Puuvillakassin värinä on useimmiten luonnonvalkoinen, 1 000 kpl erissä värivaihtoehtoja on enemmän.

Kuitukangaskassi on edullisin ja yleisin kestokassimme. Kuitukangaskassi on erityisen ekologinen myös pitkän käyttöikänsä puolesta. Kuitukangaskassi on yleisin ja edullisin ekokassimme. Kierrätetystä materiaalista valmistettu kuitukangaskassi on erityisen ekologinen. Myös kassin pohjaväri on vapaasti valittavissa. Minimitilausmäärä on 1000 kpl. Voimme valmistaa kuitukankaasta myös pullokasseja.

Polyesterikassi menee kätevästi pieneen tilaan omaan pussukkaansa. Uutuutemme polyesteri on materiaalina varsin ohutta, joten ​ painovärit erottuvat kassissa edukseen. Lisäksi materiaali on vettähylkivää. Minimitilausmäärä on 1 000 kpl.

Huopakassi ​on uutuustuotteemme ja samassa hintatasossa puuvillakassien kanssa. Värivalikoima on laaja. Minimitilausmäärä on 1000 kpl. Voimme valmistaa huovasta myös pullokasseja.

PP-kassi ​on materiaaliltaan kuin Ikea-kassi. Kassi soveltuu erinomaisesti raskaiden ja teräväreunaisten tuotteiden kantamiseen. Myös PP-kasseissa minimitilausmäärä on 1 000 kpl.

R-pet ​on yli 90-prosenttisesti kierrätetyistä pet-muovipulloista valmistettu materiaali, joka näyttää kuitukankaalta, mutta on pehmeämpää. Kassin ulko-osassa käytetään laminoitua muovia
(mahdollistaa painatuksen), mutta pinta-alallisesti tämä kattaa kassista vain pienen osuuden. R-pet-kassi on siis todellinen ekovaihtoehto! Tämä erittäin innovatiivinen ratkaisu on ekologinen myös pitkän käyttöikänsä ansiosta-sitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.

 

Maatuvat ja kierrätysmateriaalista valmistetut muovikassit

Voimme valmistaa ekokasseja kierrätetystä muovista tai kokonaan maatuvasta oxo bio – materiaalista.
Kierrätysmuovikassista ei ole olemassa standardia. Kassin materiaalista suuri osa on kierrätettyä. Kierrätysmuovikassi on väriltään joko valkoinen tai harmaa riippuen siitä, onko kassin valmistuksessa käytetty valkoista vai värillistä muovia. Kierrätysmuovista valmistettu ostoskassi on myös ilmastoystävällisin vaihtoehto.

Kätevä oxo-bio-muovikassi maatuu itsestään vaikka kaatopaikalla ja se voidaan lajitella sekajätteeseen. Kassi on valmistettu biohajoavasta muovista, joka muuttuu maatuessaan vedeksi, hiilidioksidiksi, biomassaksi ja hapeksi. Tavalliseen biokassiin verrattuna oxo-bio-kassi on edullisempi ja kestävämpi, mutta muutoin kuten tavallinenkin muovikassi.

Ekokassi pähkinänkuoressa:

 • ympäristöystävällinen
 • edullinen verrattuna tavalliseen biokassiin
 • kestää normaalin käytön
 • voidaan painattaa normaalisti
 • maatuu itsestään 1-2 vuodessa

Bax Kassit noudattaa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita. Toimimme vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen. Kehitämme jatkuvasti tuotantoprosessejamme ekologisempaan suuntaan ja tarjoamme tuotteita, joiden avulla ympäristöön kohdistuvia vaikutuksia voidaan vähentää. Tee ekokassitilaus ja samalla ympäristöteko!