Pystypusseja moneen makuun

Doypack-pystypussi voi helposti korvata purkit ja muut pakkaukset, se on kevyt, näyttävä ja uudelleensuljettava. Pystypusseihin on mahdollista pakata mitä erilaisimpia tuotteita.

Jos etsit tuotteellesi pakkausta, joka paitsi suojaa ja säilyttää, myös näyttää hyvältä, on doypack-pystypussi mahdollisesti sopiva ratkaisu. Tämä pakkaustyyppi tuo esiin tuotteen parhaat puolet eikä kuitenkaan ole hinnalla pilattu.

Pystypussi pakkauksena

Pystypussi voi olla hyvä vaihtoehto, mikäli myyt esimerkiksi:

  • jauheita tai mausteita
  • kuivattuja marjoja tms.
  • superfoodeja
  • lemmikkiruokaa
  • käsintehtyä saippuaa
  • yrttejä, uutteita
  • kahvia tai teetä
  • karkkeja tai suklaata

Doypack-materiaalit

Pystypussin raaka-aine kraft-paperi tai suomeksi voimapaperi valmistetaan valkaisemattomasta selluloosasta. Painoltaan tyypillisesti 50-120g/m2 oleva kraft-paperi hyödyntää pitkäkuituisen havupuusellun lujuusominaisuuksia ja se voidaan valmistaa myös valkaisemattomasta materiaalista.

Ruskea voimapaperi huokuu eko-henkisyyttä ja käsityöläisperinteitä, alkuperäistä tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi pienpaahtimoiden kahville tai kahvipavuille tai käsintehdylle saippualle. Valikoimassamme myös ikkunallinen versio.

Ikkunaton kraft-pussi sisältää myös hieman alumiinia, joka voidaan tarvittaessa poistaakin ja ikkunallinen muovia.

Pystypusseja

Aluminisoitu pussi takaa säilyvyyden ja soveltuu kahville, mutta myös erilaisille proteiinijauheille tai suolalle ja sokerille. Musta alumiini antaa luksusefektin kiiltävällä pinnallaan. Jos painatusta ei halua, myös tarra toimii hyvin. Toisaalta pussin painattaminen vie tarroittamisen vaivan.

Metallisoidussa pussissa on toinen puoli läpinäkyvä, jolloin asiakas pääsee myös heti näkemään myytävän tuotteen. Esimerkiksi värikkäät karkit ja kuivahedelmät pääsevät tässä pussityypissä hienosti oikeuksiinsa.

Täysin läpinäkyvä, muovinen doypack pystypussi soveltuu vaikkapa teenlehdille, yrteille ja mausteille.

Yksilöity tuotanto

Yllä mainitut ehdotukset ovat toki vain esimerkkejä. Jos halutaan täysin yksilöity pussi, sekin on mahdollista, kun tilataan isompia eriä, jolloin pussikoneet pystyvät toteuttamaan myös erikoismateriaaleja ja 100%:n pinta-alalle meneviä painatuksia. Yksilöidyssä tuotannossa materiaali voi olla vaikkapa kiiltävä valkoinen tai mattamusta. Tai mikä tahansa muukin väri!