Pakkaustuotteet erilaisiin tarpeisiin

Kraft DoypacksGrillipussi paistetulle broilerille, elintarvikepakkausRengaspussi on suosittu pussi autoliikkeiden keskuudessaRahtipussi on verkkokaupoissa yleisesti käytetty pussi

Kauppakassien lisäksi toimitamme asiakkaillemme myös muut pakkaustuotteet, kuten: pystypussit, peltirasiat, rahtipussit, pakkauskalvot, rengaspussit, koukkupussit, turvapussit, jne. Jos tarvitset vain pakkausmateriaaleja ilman painamista, kysy meiltä – voit saada edullisen tarjouksen!

 • Pystypussit: Doypackit voimme toimittaa eri kokoisina ja eri materiaaleista valmistettuna. Erikoismahdollisuutena on painatus jopa muutamalla värillä vain 1 000 kpl:een erään! Toinen pystypussimallimme on nimeltään box pouch (sivuvekeillä).
 • Peltirasia: Säilyy sukupolvelta toiselle ja on kestävän brändin merkki. Täyspainatuksella asiakkaasi eivät heitä sitä pois, vaan yrittävät keksiä sille käyttöä. Ole valmis harkitsemaan muutamaa tuhatta kappaletta, minimissään.
 • Rahtipussit: Onko sinulla verkkokauppa? Lähetättekö paljon tavaraa postitse? -Jos kyllä, niin teidän kannattaisi käyttää muovisia rahtipusseja, jotka suojaavat lähetyksen sisältöä ja näyttävät yritysilmeenne. Voitte kertoa meille mitä kokoa tarvitsette ja toimitamme rahtipussit. Tarjoamme myös kahvalliset mallit.
 • Pakkauskalvot: Kun saatavilla on satoja yhdistelmiä synteettisiä materiaaleja, tämän päivän pakkausteknologia tarjoaa loputtomia vaihtoehtoja mitä vaativimpiin tilanteisiin. Raa’asta teollisuuspaketoinnista erityiselintarvikepakkauksiin, työskentelemme Euroopan taitavimpien tuottajien kanssa, jotka tarjoavat syvän tietämyksensä alueelta.
 • Rengaspussit: Joka vuosi me toimitamme satoja tuhansia rengaspusseja Suomessa. Voimme tarjota kassit kierrätysmateriaalista myös. Varautukaa tilaamaan 10 000 pussia, mikäli haluatte logonne niihin.
 • Koukkupussit: Tämä tuoteryhmä on yksi harvoista painamattomista tarjouksistamme. Koukkupusseja käytetään eniten vaatteiden myyntipakkauksissa. Meillä on laaja valikoima koukkutyyppejä. Nämä kassi on varustettu liimateipillä. Teippi voi olla joko kertakäyttö- tai monikäyttömallia.
 • Turvapussit: Turvapussi on tarkoitettu rahan, arvoesineiden ja asiakirjojen kuljetukseen ja säilytykseen.

Pakkauksen tehtävät

Pakkaustuotteet ovat tärkeitä useista syistä. Niiden tehtävät liittyvät tuotteiden suojaamiseen, markkinointiin ja logistiikkaan.

Hyvä ja toimiva pakkaus tai kassi:

 • ei sisällä turhaa tyhjää tilaa
 • suojaa tuotetta
 • helpottaa käsittelyprosessia
 • edistää tuotteen myyntiä ja markkinointia
 • on helppokäyttöinen
 • on ekologinen

Henkselikassi (painamaton)

Valkoinen, painamaton henkselikassi saatavilla alkaen 1 000 kpl:een erissä. Toimitus jopa seuraavana päivänä tilauksesta!

Koko 32 + 2 x 10 x 60 cm. Paksuus 40 my.

Hinta vain 0,11 € / 1 kpl + alv (eli 110,00 € / 1.000 kpl + alv)!

Toimituskulut 12,00 € + alv / pääkaupunkiseutu ja 20,00 € + alv / muu Suomi.

Paperikassi (ruskea)

Take away -kassi

Ruskea take away -tyyppinen paperikassi tai taimikassi litteäkannikkein (ilman painatusta) saatavilla alkaen 450 kpl:een erissä (= 1 ltk).

Mitat: 270 x 160 x 290 mm. Paperi: 70 g.

Hinta kassille on 0,179 € / 1 kpl + alv (eli 179,00 € / 1.000 kpl + alv.) Myyntierä 450 kpl maksaa siis 80,55 € + alv.

Toimituskulut 12,00 € + alv / pääkaupunkiseutu ja 20,00 € + alv / muu Suomi.