Kangaskassi – eri vaihtoehtoja

Kangaskassi on kestävä ja ekologinen vaihtoehtoKangaskasseja on saatavilla monista eri materiaaleistaKangaskassi omalla logolla

Kangaskasseja ja muita kestokasseja, kangaskasseja edullisesti!

Ekologisia kangaskasseja ja muita kestokasseja on saatavana useista eri materiaaleista:

 • non woven -kuitukangas
 • puuvilla
 • huopa
 • juuttikangas
 • polyester
 • sekä PP-materiaali.

Non woven -kuitukankaasta tehty kassi on yleinen kangaskassi. Oxford-kangas on eräänlainen laadukkaampi kuitukangas.

Puuvilla on suosittu materiaali ja näyttää kassissa tyylikkäältä.

Polyester on ohutta, painatus näkyy siinä erittäin hyvin ja sen voi painaa 100 %:sti.

PP-materiaali on kuin IKEAN kassimateriaali.

Polyester-kassi on kätevä ja tyylikäs

Kaikki kangaskassit ja kestokassit ovat kestäviä ja ne saa myös laminoituna.

Myös valokuvapainatus on mahdollista jopa 1 000 kpl erissä ja ilman laattakuluja!

Kangaskassi tai muu kestokassi on omiaan messuille tai erilaisiiin tapahtumiin ja upea neliväripainatus tekee siitä todella laadukkaan oloisen.

Pienet- ja pikaerät

Onko sinulla kiire (tarvitaanko kasseja alle 5 viikossa)?
Tai onko mielessäsi pieni määrä (alle 1 000 kpl)?

Pienet- ja pikaerät

Kangaskassimallit

Kangaskassi ja muut kestokassit saa perinteisinä kasseina lyhyillä tai pitkillä kahvoilla. Vaihtoehtoja ovat mm. vetoketju-, läppä- ja kiristinnyörisuljenta, sekä uutuutena polyesterikassi, joka voidaan pakata pieneen nepparisuljentaiseen pussukkaan. Kaikissa kasseissa ei suljentaa ole.

Palvelu ja tuotantoprosessi:

 • Kangaskassi ja muut kestokassit valmistetaan tilauksenne mukaan. Kun saamme tilauksenne, pyydämme painoaineiston ja siitä tehdään vedos. Jos teillä ei ole valmista painoaineistoa, tarjoamme perussuunnittelun ilmaiseksi. Voitte korjata vedosta niin monta kertaa kuin tarvitaan. Kun vedos on vahvistettu, tuotantoprosessi alkaa. Koko prosessi vedoksen vahvistuksesta toimitukseen kestää noin 5 – 10 viikkoa.
 • Hintamme sisältää kaikki kustannukset – myös toimituksen yhteen osoitteeseen. Tarvittaessa toimitamme pikakuljetuksella, mutta suosittelemme, että laitatte tilauksenne ajoissa ettei teidän tarvitse maksaa pikakuljetuskuluja. Kassi valmistetaan aina tilauksen mukaan, eikä meillä siksi ole varastokasseja.

Painatus ja painoaineisto

Kangaskasseille on useita eri painatusvaihtoehtoja – sopivin valitaan tilanteen mukaan. Mikäli haluatte 100% painoalueen ja moniväripainatuksen, suosittelemme laminointia. Laminointi kuitenkin vaatii hieman suuremman minimimäärän kuin muut painomenetelmät. Kun olette päättäneet tilata, odotamme painoaineistoanne. Sen jälkeen toimitamme vedoksen, jonka voitte tarkastaa ja hyväksyä painamista varten.

Painoaineiston otamme mieluiten vastaan mahdollisimman alkuperäisessä muodossaan, design-tiedostona.

Tuotannon määrätoleranssi

 • Tilauksiin vaikuttaa sellainen seikka kuin tuotantotoleranssi. Se merkitsee sitä, että kassi -määrä voi lopulta olla n. 20% enemmän tai vähemmän kuin mitä tilausmäärä on.
 • Se siis perustuu siihen, että valmistamme kassit “nollasta”. Tuotannon aikana voi tapahtua hävikkiä tms., jonka seurauksena tulee mahdollisesti pienempi määrä kasseja. Tähän luonnolliseen hävikkiin varaudutaan kuitenkin ottamalla materiaalia käyttöön hieman reilummin, jolloin se saattaa johtaa ylimääräisiin kasseihin, mikäli hävikkiä ei olekaan.
 • Tämä pätee erityisesti muovikasseihin.
 • Laskutamme kassit aina toimitetun määrän mukaan.

Laattakulut

 • Joissakin tarjouksissamme on esillä myös laattakulut. Laattakulu lasketaan per painoväri. Eli jos esimerkiksi ostatte muovikasseja 2-väripainatuksella, tarkoittaa se että painolaattoja tarvitaan kaksi kappaletta, yksi kummallekin värille.
 • Painolaatta on kertakulu – sitä ei veloiteta enää uuden tilauksen yhteydessä, mikäli kassin koko ja design on sama kuin aiemmin.
 • Aina laattakuluja ei peritä. Tämä pätee mm. pieniin pikaeriin, sekä useimpiin kangaskasseihin.

Pyydä tarjous kangaskasseista